SAS, Kathy & THOEN, Hugo; - Schone schijn romeinse juweelkunst

Schrijver:
Titel: Schone schijn romeinse juweelkunst in west-europa / brillance et prestige la joaillerie romaine en Europe occidentale
Uitgever: , Leuven, Uitgeverij Peeters, 2002,
Bijzonderheden: softcover onder geillustreerde kartonomslag, 225 x 290mm., 288pages, prachtige, zeer uitgebreide illustraties in kleur. nieuwstaat ! NL/ FR text. Bon etat ! ISBN 9042912464.
Prijs: € 28,95
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
De tentoonstelling Schone Schijn: Romeinse juweelkunst in West-Europa is de eerste overzichtstentoonstelling die vijf eeuwen Romeinse juweelkunst in onze streken in beeld brengt.De tentoonstelling is een realisatie van het Provinciaal Gallo-Romeins Museum en de afdeling archeologie van de Universiteit Gent. Meer dan 40 binnen- en buitenlandse musea en prive-verzamelaars werken eraan mee. Een aantal voorwerpen werd nooit eerder aan het publiek getoond.Deze rijk geillustreerde catalogus omvat de beschrijvingen en kleurenafbeeldingen van meer dan 400 juwelen. Een aantal specialisten met wereldfaam levert zijn wetenschappelijke bijdrage. Nu eens diepgaand, dan weer anekdotisch vertellen de auteurs een voor een het boeiende verhaal achter het Romeinse juweel. Er werken 43 auteurs mee aan de publicatie. Het is een uniek naslagwerk. Geniet mee van deze tijdloze pracht en praal! L'exposition Brillance et prestige: la joaillerie romaine en Europe occidentale est la premiere retrospective mettant en images cinq siecles de joaillerie romaine dans nos regions.L'exposition est une realisation du Musee Provincial Gallo-Romain et de la section d'archeologie de l'Universite de Gand. Plus de 40 musees et collectionneurs prives belges et etrangers y ont participe. Plusieurs pieces n'ont jamais ete montrees au public auparavant.Ce catalogue richement illustre contient les descriptions et illustrations en couleurs de plus de 400 bijoux. Des scientifiques de renommee internationale y ont apporte leur concours. Parfois en approfondissant le sujet, parfois sur le mode anecdotique, chacun des auteurs raconte une histoire specifique du bijou romain. 43 auteurs ont participe a cette publication, qui constitue un ouvrage de reference unique en son genre. Nous esperons que la decouverte de tant de beaute vous procurera beaucoup de plaisir! . Het is een uniek naslagwerk. Geniet mee van deze tijdloze pracht en praal! Boek is in goede staat.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

SAS, Kathy & THOEN, Hugo; - Schone schijn romeinse juweelkunst in west-europa / brillance et prestige la joaillerie romaine en Europe occidentale

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.