Guy Schrans - Vrijmetselaars te Gent in de XVIIIde eeuw

Schrijver:
Titel: Vrijmetselaars te Gent in de XVIIIde eeuw
Uitgever: Gent, Archief , 2009
Bijzonderheden: gebonden in linnen, 839 pagina's.
Prijs: € 59,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Na de eerste uitgave is Guy Schrans blijven zoeken. Zo vond hij nog een dertigtal nieuwe namen en tal van nieuwe gegevens. Deze heeft hij verwerkt in een tweede, sterk aangevulde en bijgewerkte editie van zijn boek. De bibliografie is met 600 titels aangegroeid tot een indrukwekkende lijst van 1.600 referenties. Deze diepgaande studie is niet alleen belangrijk voor wie geinteresseerd is in de vroegste geschiedenis van de vrijmetselarij in ons land, maar ook voor wie meer wil weten over de wijze waarop Gent de spectaculaire ontwikkelingen van de late 18de eeuw heeft verwerkt: het begin van de industriele revolutie, de Verlichting, de Brabantse Omwenteling, de Franse Revolutie. Ook de liefhebber van de "petite histoire" komt aan zijn trekken.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Guy Schrans - Vrijmetselaars te Gent in de XVIIIde eeuw

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.