PELSHENKE,Paul. - Handbuch der neuzeitlichen Bäckerei. 105 Tex

Schrijver: PELSHENKE,Paul.
Titel: Handbuch der neuzeitlichen Bäckerei. 105 Text-Abbildungen.
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 144,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Rohstoffkunde. Teigbereitung. Teiglockerung. Backprozess. Brotsorten. Brotbeur- teilung. Brotkrankheiten. Brotfehler. Kleingeb?ck. Kleingebäckfehler. Feinback- waren. Dauerbackwaren. Brotstreckung. Maschinen. Usw. 292 Seiten. Stuttgart 1950. Leinen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DEGHELDERE

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
** Deze functie maakt gebruik van cookies
Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?
Registreer u vrijblijvend als koper!
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...