Hoogerhuijs, Herman van 't ; Frits van der Gragt ; Luc Koenot en Joop

Schrijver:
Titel: Trammaterieel in Nederland en België
ISBN: 9789060139486
Taal: Nederlands
Uitgever: De Alk, Alkmaar
Bijzonderheden: Gebonden, ex-bibliotheekboek, 1996, 136 blz. Met ruim 200 foto's en 31 tekeningen.
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het boek biedt een compleet overzicht van alle al of niet dienstvaardige reizigerstrams en dito werkmaterieel: ruim 200 zwart-witfoto's van doorgaans goede kwaliteit alsmede een korte beschrijving daarvan; 31 congruente materieeltekeningen illustreren mede het geheel waarvan het accent toch wel op het Nederlandse deel ligt. De schrijver heeft een beroep gedaan op een aantal mede ter zake kundigen die de ontwikkeling van het materieel sedert de jaren dertig maar vooral ná 1945 beschrijven. Over dat onderwerp is door hen reeds her en der gepubliceerd maar onder deze titel is dit opnieuw geredigeerd. Een ultieme samenvatting van het beschrevene culmineert zich in tabelvorm naar de toestand op 1 januari 1996.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.