Bullock, Alan - HITLER - LEVEN EN ONDERGANG VAN EEN TIRAN.

Schrijver:
Titel: HITLER - LEVEN EN ONDERGANG VAN EEN TIRAN.
ISBN: 9789060574997
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna-Utrecht
Bijzonderheden: 1952, Zwarte Beertjes Pocket 130/131, 541 pag, formaat 11,5x17,5 cm, leesvouwen Door de Engelse en Amerikaanse zowel als door de Duitse pers is dit werk om strijd geprezen als de meest objectieve en volledige studie over Hitler en zijn tijd die tot d
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Door de Engelse en Amerikaanse zowel als door de Duitse pers is dit werk om strijd geprezen als de meest objectieve en volledige studie over Hitler en zijn tijd die tot dusver geschreven is.
Van Hitler’s jeugd tot en met zijn lugubere levenseinde in de Rijks- kanselarij-bunker beschrijft de bekwame historicus de handelingen van dit politieke genie tot in de geringste bijzonderheden, en hij gaat daarbij te werk met de grootst mogelijke wetenschappelijke voorzichtigheid, slechts dan conclusies trekkend wanneer hem schriftelijke getuigenissen ten dienste staan die volkomen betrouwbaar zijn. Ondanks de bijna overstelpende veelheid van het door hem verzamelde en geordende materiaal, zal men zeker niet kunnen zeggen dat hij door de bomen het bos uit het oog verloren
Recensie(s)
Van de diverse verantwoorde en betrouwbare Hitler-biografieen is die van Bullock nog steeds van waarde, vooral doordat Bullock veel aandacht schenkt aan de manieren waarop Hitler eerst zijn partij beheerste en vanaf 1933 alleenheerser in Duitsland kon zijn. Over de houding van het Westen tegenover de dictator en bijzonderheden uit het leven van Hitler geven andere boeken meer informatie. De waarde van deze biografie, gevoegd bij de grote belangstelling voor fascisme en Derde Rijk, maakt aanschaf door die bibliotheken die niet over een oude uitgave beschikken, bijzonder wenselijk.

(NBD|Biblion recensie, Dr. P. Schneiders)
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bullock, Alan - HITLER - LEVEN EN ONDERGANG VAN EEN TIRAN.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.