Mabel Collins (1851-1927) Margot Bakker pseud. van Geerdina Aaltje Kui

Schrijver:
Titel: De idylle van de Witte Lotus.
Uitgever: Deventer : Ankh-Hermes,
Bijzonderheden: cop. 1990., 21 cm. 150 p. Mystieke verhalen. Drie mediamiek ontvangen mystieke verhalen over een jonge neofiet uit het oude Egypte.. theosofie, Garenloos, Zeer goed
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De idylle van de Witte Lotus. . De schrijfster was medium. Drie verhalen kreeg zij door in trance. De moeilijkheden, die hiermee gepaard gingen, brachten haar in kontakt met de theosofische beweging. In boekvorm werden de 3 delen opgedragen aan de ware auteur. Dit boek bestaat uit een voorwoord, een proloog, de 3 boeken zoals de verhalen worden genoemd en 3 theosofische artikelen die inzicht geven in de esoterische betekenis. Boek 1 vertelt over Sensa, een jonge neofiet, die opgroeit tussen priesters die ten prooi zijn aan macht en wellust. Zij gebruiken zijn vermogens als ziener. Boek 2 beschrijft Sensa als man van de wereld, levend voor de genietingen van het fysieke leven. Het 3e boek gaat over zijn laatste worsteling, als hij terugkeert naar de priesters uiteindelijk weet hij zich te bevrijden. De verhalen symboliseren de strijd tussen goed en kwaad, licht en duisternis. Ze spelen zich af in het oude Egypte maar zijn niet gebonden aan tijd en ruimte. Het boek is geschreven in de ik-vorm. Het is uitgebracht in de nieuwe reeks Mystieke verhalen. Boeiend, maar niet voor iedereen te begrijpen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mabel Collins (1851-1927) Margot Bakker pseud. van Geerdina Aaltje Kuiper. - De idylle van de Witte Lotus.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Utz

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Utz
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Utz verzendantiquariaat
  Kamer van Koophandel nummer: 24485660
  NL001116746B14
  http://www.utz.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Utz een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Utz vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Utz kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.