Liebeek - Hoving, Ietje. - Gebroken spiegels

Schrijver:
Titel: Gebroken spiegels
ISBN: 9789024218653
Taal: Nederlands
Uitgever: VCL, Kampen
Bijzonderheden: 1995. 216 p. geb.+o. 14,5x22 cm. Dit boek is de zevende roman van de schrijfster in de VCL-serie. Voor een grote lezerskring
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Simone van Kampen (33 jaar, getrouwd, een dochtertje) lijkt voor het geluk geboren: knap van uiterlijk, hulpvaardig, een leuke baan, alom geliefd. Haar leven als zondagskind stort als een kaartenhuis ineen als ze een auto-ongeluk krijgt en een karikatuur wordt van wat ze ooit was. Ze sluit zich af van iedereen en alles. De ontvoering van haar dochter schudt Simone uiteindelijk wakker en ze leert stap voor stap dat liefde geven belangrijker is dan een mooi uiterlijk hebben. Het verhaal springt regelmatig van het heden naar het verleden. De innerlijke strijd die de hoofdpersoon moet voeren (waarna ze ook toekomt aan de rouw om haar doodgeboren tweede kind) is positief uitgewerkt. Duidelijk blijkt in het verhaal de rol die het geloof speelt. Dit boek is de zevende roman van de schrijfster in de VCL-serie. Voor een grote lezerskring.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Liebeek - Hoving, Ietje. - Gebroken spiegels

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.