boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Alten, Steve - Meg

Schrijver:
Titel: Meg
ISBN: 9789022584477
Taal: Nederlands
Uitgever: De Boekerij, Amsterdam
Bijzonderheden: 1997; 302pp.; Paperback;Conditie: Goed "Een thriller die je adrenalineniveau flink laat stijgen!' New York Post
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Leven er nog reuzenhaaien van 20 meter lang in de diepste dieptes van de oceanen of zijn ze echt uitgestorven. Die vraag wordt beantwoord als Jonas Taylor naar de meer dan tien kilometer diepe Marianentrog duikt. Een boek vol spanning en sensatie als de Meg (de reuzenhaai) opduikt in onze wereld en een niets of niemand ontziende vraatzucht laat zien. De achtergronddocumentatie is wel goed en het boek is makkelijk leesbaar.
Op de bodem van de zee, waar het daglicht nooit komt, wacht de hel



Vele kilometers onder de rimpelloze spiegel van de Grote Oceaan schuilt een onheil dat elk voorstellingsvermogen te boven gaat. Onzichtbaar op de inktzwarte bodem beweegt zich MEG, een prehistorische haai die al meer dan 100 miljoen jaar geleden uitgestorven zou zijn.


Professor Jonas Taylor is ervan overtuigd dat hij op een uiterst geheime, onfortuinlijke diepzeemissie oog in oog heeft gestaan met MEG. Het huiveringwekkende beeld van de meedogenloze killer staat op zijn netvlies gebrand. Of lijdt Taylor aan een op hol geslagen fantasie en probeert hij indruk te maken met een wel heel sterk verhaal? Wetenschappelijk gezien lijkt het onmogelijk dat deze duivelse creatie nog zou bestaan. Maar Taylor is vastbesloten en vertrekt op een levensgevaarlijke missie om de ijzingwekkende waarheid boven water te krijgen. Wanneer de azuurblauwe golven langzaamaan rood kleuren, verstomt ook de kritiek van de meest sceptische wetenschappers.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Alten, Steve - Meg