Meurs A.M. - Mijn liefde is scharlakenrood, 4e, herziene, dr.,

Schrijver:
Titel: Mijn liefde is scharlakenrood, 4e, herziene, dr., gesigneerd
ISBN: 9789087480066
Taal: Nederlands
Uitgever: Booklight
Bijzonderheden: 4e druk, 228p paperback;
Beschikbaar: 5 exemplaren
Prijs: € 19,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
4e Druk, met bredere kantlijn, grotere letter, dus beter leesbaar en bijna 40 bladzijden dikker. 228 pag. Gesigneerd, als u dat wilt. Geen verzendkosten NL. De jongeren, Rooie Willem, T en Kitty zijn ieder op eigen wijze betrokken bij de aanval op de Telegraaf en de Bouwvakkersopstand die begon op 14 juni 1966. Willem vecht, Kitty wordt verkracht door een marechaussee, T krijgt nietsvermoedend een klap op zijn hoofd.
Vele jaren later kijkt Kitty, inmiddels dakloos en verslaafd, in een tijd van nieuw terrorisme en oorlogen in Afghanistan en Irak, terug op hun revolutionaire jaren. In plaats van lid van het internationale rode leger, zoals ze spottend zegt, is ze nu van het leger der hopelozen. Maar ze blijft lachen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meurs A.M. - Mijn liefde is scharlakenrood, 4e, herziene, dr., gesigneerd

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Wonderland

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Wonderland
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wonderland een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wonderland vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Wonderland kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.