Mohamed Ata - Aswan, de gastvrije - door de ogen van een Egypte

Schrijver:
Titel: Aswan, de gastvrije - door de ogen van een Egyptenaar
ISBN: ISBN nr. 977-17
Taal: Nederlands
Uitgever: Sahayo
Bijzonderheden: 2010, 1ste druk, 127 blz, harde kaft, glossy papier 20x2721
Beschikbaar: 8 exemplaren
Prijs: € 22,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Boek met 140 scherpe foto's, met klare en duidelijke uitleg over alle tempels en de allermooiste bezienswaardigheden van Aswan en zijn betoverende omgeving: de oostelijke oever, de westelijke oever, de eilanden en het natuurreservaat. De natuur (vogels, bloemen en planten, fauna en flora) worden uitvoerig besproken, alsook de geschiedenis en de gastvrijheid van de Nubiërs.
Het boek eindigt met praktische informatie over het klimaat, hoe je Aswan kan bereiken en de klank- en lichtshow in de Philae tempel. Achteraan het boek bevindt zich een tijdtafel van het Oude Egypte tot heden. Aan de binnenkant van de kaft bevindt zich een kaart van Aswan.
Naast dit alles bevat het boek een CD waarop 1500 foto?s van Egypte staan.
Verder lezen

Egyptegids

particulier

Egyptegids uit Maldegem (Belgie), België

Nieuwe reisgids (eind 2009) met alle bezienswaardigheden van Egypte, ook de meest recente opgravingen en bezienswaardigheden, zoals Nubisch museum in Aswan en nieuwe bilbliotheek in Alexandri?. Uitleg over de mummificatie, de vloek van de farao en de hi?roglie

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mohamed Ata - Aswan, de gastvrije - door de ogen van een Egyptenaar Mohamed Ata - Aswan, de gastvrije - door de ogen van een Egyptenaar Mohamed Ata - Aswan, de gastvrije - door de ogen van een Egyptenaar

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Egyptegids

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Egyptegids
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Egyptegids een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Egyptegids vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Egyptegids kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.