Voet, Willy - Prikken en slikken. 30 jaar doping in de wielersp

Schrijver:
Titel: Prikken en slikken. 30 jaar doping in de wielersport. Memoires van een wielersoigneur.
Taal: Nederlands
Uitgever: Globe, Roeselare / De Fontein, Baarn
Bijzonderheden: Paperback, 1999, 144+ blz. Met foto's.
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vertaling van : Massacre à la Chaîne.

Een eerlijk, maar tegelijk storend en zelfs schokkend boek. Zo typeert de Belgische wielersoigneur zijn persoonlijke ontboezemingen over meer dan 30 jaar dopinggebruik in de wielersport. Het onthult op basis van eigen waarnemingen en ervaringen onfrisse praktijken. De auteur geeft zichzelf daarbij volledig bloot en trotseert de publieke opinie. De gebruikelijke wet van de stilte is hiermee op een ongekende wijze doorbroken. Zijn persoonlijk inzicht en de inkeer motiveert de auteur met liefde voor de pure sport en alle mensen die daarin nog geloven. Bovendien is hij zelf dermate schuldig bevonden dat hem geen toekomstperspectief in het wielrennen meer rest. Het is voor hem over en uit en daarom wil hij liever met een schoon geweten verder. Met de doping in de sport is het nog niet gedaan, zoals de media dagelijks melden. Achterin is een katern met kleurenfoto's van pagina's uit zijn schriftjes opgenomen.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.