Maher, Christine (text); Parsons, Jack (photographs) - Native A

Schrijver: Maher, Christine (text); Parsons, Jack (photographs)
Titel: Native America, arts, traditions ad celebrations
Uitgever: New York, Clarkson Potter hardcover with dustjacket, 240 p., 1990 (first printing)
Bijzonderheden: porto 3,45 euro NL, ISBN 0517574365, in full colour, in perfect condition
Prijs: € 18,00 (Excl. verzendkosten)

Boek2 uit Maarssen

Logo Boek2

Op dinsdag, donderdag en vrijdag wordt uw bestelling doorgaans dezelfde dag nog per PostNL verzonden (U ontvangt de betaalgegevens per e-mail). Portokosten voor verzending naar BELGIE en DUITSLAND zijn 9,00 EURO. Voor een snelle verwerking kunt u in het veld opmerkingen aangeven dat u akkoord bent met de verzendkosten. Bestelt u meerdere boeken achter elkaar, wilt u dan in de opmerking aangeven dat wij ze als 1 zending kunnen sturen? GRATIS VERZENDING VANAF 25,00 EURO (NEDERLAND) of 50,00 EURO (BELGIE/DUITSLAND). Boeken kunnen (op verzoek) ook worden afgehaald op ons kantoor in MAARSSEN, bij het veld opmerking kunt u dat aangeven. Wilt ons actuele aanbod van ruim 65.000 boeken zien of met IDEAL betalen? Dan kunt u uw bestelling het beste even plaatsen op WWW.BOEK2.NL. Bestellingen worden op basis van binnenkomst afgehandeld, dus het kan een enkele keer voorkomen dat een boek reeds verkocht is, maar over het algemeen zijn wij erg up-to-date. Boek2 Antiquariaat, Herenweg 24, 3602 AP, MAARSSEN. Kantoortijden DINSDAG t/m VRIJDAG: 10.00-17.30 uur (schoolvakanties afwijkend) TEL: 06-54380560 (info@boek2.nl)

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Maher, Christine (text); Parsons, Jack (photographs) - Native America, arts, traditions ad celebrations

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boek2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
** Deze functie maakt gebruik van cookies
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boek2
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boek2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boek2 vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boek2 kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.