Jones, J.V. - A cavern of black ice (book one, sword of shadows

Schrijver:
Titel: A cavern of black ice (book one, sword of shadows)
Taal: Engels
Uitgever: Orbit Books
Bijzonderheden: 1999, goede staat, 804 blz., gewicht 400 gram
Prijs: € 3,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Raif Sevrance and his brother return home to their clan as the only survivors of a vicious attack in which both their father and the chief clan were killed.

boekenavontuur uit Arkel

Alleen levering in Nederland. Bij bestelling van meerdere boeken worden de verzendkosten aangepast. Het juiste bedrag wordt aan u doorgegeven, voordat de boeken worden verstuurd.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenavontuur

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenavontuur
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenavontuur een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenavontuur vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenavontuur kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.