Aupetitallot, Yves / Beckstette, Sven / Lambrecht, Luk / Daem, Kristie

Schrijver:
Titel: 3X Jan Dibbets .
Uitgever: Mechelen, CC Mechelen, 2011
Bijzonderheden: Paperback, 100pp., 22x29cm., talrijk ills. in kleur, nieuw. ISBN 9789077193365.
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Tentoonstelling gehouden in De Garage, Mechelen, Cultuurcentrum Strombeek en White-Out-Studio Knokke-Heist van 15/04/2011 tot 05/06/2011. bk SM wil regelmatig focussen op soms te weinig belichte kunstenaars die van grote invloed waren op jongere generaties. De Nederlandse kunstenaar Jan Dibbets (?°1941) is een van de meest invloedrijke kunstenaars die op het einde van de jaren zestig de Europese bruggenbouwer was met de conceptuele kunst in Amerika. Zijn vroege werk met gras, neon en later zijn fameuze 'perspectiefcorrecties' leidde tot conceptuele vraagstellingen over hoe wij naar de wereld kijken. Jan Dibbets gebruikt de fotografie die hij manipuleert en als medium om de tuin leidt om kunst te maken waarin het esthetische in dialoog treedt met wiskunde, wetenschap en later met monochrome schilderkunst. In nauw overleg met met Jan Dibbets en Rudi Fuchs (directeur Documenta 1982) wordt dit magistrale oeuvre aan een breed publiek ontsloten. Een lijvig bk SM-cahier zal dit unieke project begeleiden. Ned./ Eng. tekst.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Aupetitallot, Yves / Beckstette, Sven / Lambrecht, Luk / Daem, Kristien (fotogr.). - 3X Jan Dibbets .

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.