Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Palmen - Iets wat niet bloeden kan

Schrijver:
Titel: Iets wat niet bloeden kan
ISBN: 9789056376024
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Maand van de Filosofie, 2004
Bijzonderheden: Zeer nette paperback ,64 pag.
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Connie Palmen (1955) debuteerde in 1991 met haar literaire roman De Wetten. Het boek werd een bestseller en leverde haar het Gouden Ezelsoor voor het bestverkochte literaire debuut en European Novel of the Year 1992 op. Haar naam was daarmee onmiddellijk gevestigd.
Twee weken voor de publicatie van haar tweede roman De Vriendschap (in februari 1995) overlijdt Ischa Meijer plotseling op tweeënvijftigjarige leeftijd. Ook deze roman wordt een bestseller en Palmen ontving hiervoor in het najaar van 1995 de AKO-Literatuurprijs en in 1996 de Publieksprijs.
De daaropvolgende twee romans, I.M. (een autobiografische roman over Ischa Meijer, 1998) en Geheel de uwe (2002), gaan beide over het leven en de dood van haar grote liefde. In maart 2007 verscheen Lucifer, een roman waarin feiten en fictie worden vermengd. En naar aanleiding van het overlijden van haar man (Hans van Mierlo) schreef Palmen Logboek van een onbarmhartig jaar (2011) waarin zij het aangrijpende verslag doet van de hunkering naar een verdwenen lichaam, en van de liefdevolle herinneringen aan haar man.
Ook haar in 2015 verschenen roman Jij zegt het scoorde hoog op de bestsellerlijsten. In mei 2016 won ze met deze roman de Libris Literatuur Prijs.
In 2017 schrijft Connie Palmen het Boekenweekessay, binnen het thema Verboden vruchten. Op bol.com vind je alle boeken van Connie Palmen, waaronder het nieuwste boek van Connie Palmen.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Palmen - Iets  wat niet bloeden kan