Coe, Jonathan - B.S. Johnson. Een schrijversleven (1933-1973).

Schrijver:
Titel: B.S. Johnson. Een schrijversleven (1933-1973).
ISBN: 9789021456553
Taal: Nederlands
Uitgever: Em. Querido's, Amsterdam/Antwerpen
Bijzonderheden: 2008; 615 pag.; vertaling Nelleke van Maaren en Jan Pieter van de Sterre; paperback.
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
B.S. Johnson is wat men noemt a writer's writer: hij wordt door collega's beschouwd als een van de belangrijkste Engelse schrijvers van de twintigste eeuw, maar is bij een breder publiek onbekend. In deze veelgeprezen biografie breekt Jonathan Coe een lans voor diens oeuvre. Zeven jaar lang stelde hij zijn schrijverschap in dienst van dat van de romancier, dichter en filmmaker, die op veertigjarige leeftijd zelfmoord pleegde. Het resultaat is een veelstemmig boek en een meeslepend geschreven levensverhaal, waarin Coe verslag doet van zijn fascinatie voor de man 'die ik nu beter ken dan veel van mijn beste vrienden, maar die op de een of andere manier ondanks zijn oprechtheid als schrijver nog steeds een gesloten boek voor me is'.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.