KNUTTEL, W.P.C.; - CATALOGUS PAMFLETTEN VERZAMELING KON.BIB. (1

Schrijver:
Titel: CATALOGUS PAMFLETTEN VERZAMELING KON.BIB. (10 BAND),
Uitgever: Antwerpen , De Vries ,
Bijzonderheden: 9 volumes in 10 delen, gebonden. ISBN 9061940125.
Prijs: € 950,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Catalogus van de pamfletten-verzameling berustende in de Koninklijke Bibliotheek / door W.P.C. Knuttel ; herdruk, met handgeschreven verbeteringen, aanvullingen en varianten ; met-een inleidend essay en een handleiding voor de gebruiker door H. van de Hoeven ; with a summary in English. * 1-I. 1486-1620 * 1-II. 1621-1648 * 2-I. 1649-1667 * 2-II. 1668-1688 * 3. 1689-1713 * 4. 1714-1775 * 5. 1776-1795 * 6.1796-1830 * 7. 1831-1853 * 8. Supplement * 9. Alfabetisch register van onderwerpen 1486-1795. De grondslag voor deze verzameling vormde de zogenoemde Bibliotheca Duncaniana, die met de overige collecties van stadhouder Willem V in 1795 aan de staat waren gekomen. In 1889 verscheen het eerste deel van de Catalogus van de pamflettenverzameling berustende in de Koninklijke Bibliotheek, in 1916 kon het zevende, laatste deel verschijnen, alsmede een supplementdeel, terwijl in 1920 een registerdeel de catalogus voltooide. In 1979 verscheen nog een fotomechanische herdruk met bijgeschreven aanvullingen en correcties. Hoewel Knuttel in Tiele, Van der Wulp en Petit enkele eminente voorgangers had, is zijn catalogus, waarin een 32.000 pamfletten zijn beschreven, toch een werk dat bewondering afdwingt en dat tot op heden zijn waarde als naslagwerk ten volle behouden heeft. Nieuw.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.