Gückelhorn, Wolfgang; Paul, Detlev - V1 Eifelschreck

Schrijver:
Titel: V1 Eifelschreck
Taal: Duits
Uitgever: Helios , 2004
Bijzonderheden: nw, A4 format (28 x23,5 cm) , 206 pag, vele ill, hardcover met stofomslag,, ingebonden,
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 32,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Goed gedocumenteerde en fraai geïllustreerde publicatie over techniek en inzet van de V1 'kruisraket' tijdens WO2. Het afschieten door III.Abteilung van het Flakregiment155(W) in de Eifel, Westerwald en in het Bergischen Land wordt uitgebreid belicht. Ook de lanceringen vanaf NL grondgebied (Twente, regio Den Haag, Rotterdam) komen aan de orde. Naast een uitgebreide beschrijving van het V1 wapen en de opbouw van een afvuurstelling wordt en detail ingegaan op wat er in herfst en winter 44/45 in de Eifel en het gebied rechts van de Rijn gebeurde. De gevolgen van de meer dan 5600lanceringen voor de lokale bevolking in het afschietgebied en de uitwerking van het wapen in het doelgebied worden uitgebreid belicht. Met veel tot nu toe ongepubliceerde foto's en documenten, kaarten en ooggetuige verklaringen.
LEVERING UIT VOORRAAD!!
Verder lezen

DRG uit Velp

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gückelhorn, Wolfgang; Paul, Detlev - V1 Eifelschreck

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DRG
  • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DRG kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.