Peters, Arja - Deel 07 - De olijke tweeling op verkenning

Schrijver:
Titel: Deel 07 - De olijke tweeling op verkenning
Taal: Nederlands
Uitgever: de Eekhoorn - Amersfoort
Bijzonderheden: ISBN 9060560574 - Pagina`s 90 - Druk 20 - 3e iets nieuwere versie. zeer goede staatAVI 9 goede staat - oude blauw gele serie - gebonden
Prijs: € 2,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Boekenhoekje.nl uit Venlo

Logo Boekenhoekje.nl

HOOFDSITE bOEKENHOEKJE.NL BESTAAT NIET MEER EN DERHALVE KAN HET VOORKOMEN DAT BOEKEN NIET MEER AANWEZIG ZIJN . DAAROM: binnen 36 uur geen factuur: stuur even een mailtje naar boekenhoekje.nl@gmail.com Knutselmaarraak heeft de voorraad van Boekenhoekje.nl in beheer nu Verzendkosten binnen Nederland. € 5.95 brievenbuspost standaard / / Belgie en europa: € 9.50 postnl Betalen graag binnen 14 dagen na factuurdatum NA ontvangst factuur Tot ziens en bedankt voor uw bestelling(en)

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Peters, Arja - Deel 07 - De olijke tweeling op verkenning

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenhoekje.nl

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenhoekje.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenhoekje.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenhoekje.nl vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenhoekje.nl kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.