Mintzberg, Henry - Waarom ik zo de pest heb aan vliegen....

Schrijver:
Titel: Waarom ik zo de pest heb aan vliegen....
ISBN: 9789055941636
Taal: Nederlands
Uitgever: Scriptum
Bijzonderheden: gebonden/2000/als nieuw
Prijs: € 1,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Waarom Ik Zo De Pest Heb Aan Vliegen 1e druk is een boek van Henry Mintzberg uitgegeven bij Scriptum. ISBN 9789055941636

Henry Mintzberg is een hoogleraar management die met zijn gewone werk wil ophouden om dit soort boekjes te schrijven. Koop er dus alstublieft een heleboel van. Hij geeft ook nog college aan de McGill-universiteit in Montreal en op INSEAD vlakbij Parijs - wat dus verklaart waarom hij zo vaak moet vliegen ( en zo weinig onderwijs kan geven). Zijn andere boeken - die veel minder boeiend zijn dan dit - gaan allemaal over management en pretenderen te verklaren wat in Waarom ik zo de pest heb aan vliegen aan de hand is. Aan dat soort boeken valt niets te lachen.

Op humorvolle wijze vertelt de auteur verschillende verhalen die hij heeft meegemaakt - of in een enkel geval zich heeft ingebeeld. Het zijn verhalen over vliegtuigen en vliegvelden - over 'een klein probleempje' met het landinggestel, over piloten die hun mond niet kunnen houden om 3 uur 's ochtends, over 'Duty Fee' en de 'Kaalpluk-Economy klasse', en andere wetenswaardigheden.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.