VERHOEF-VERHALLEN, ESTHER - (Parson) Jack Russel Terrier

Schrijver:
Titel: (Parson) Jack Russel Terrier
ISBN: 9058410129
Taal: Nederlands
Uitgever: Zuid Boekprodukties - gebonden
Bijzonderheden: 2001 eerste druk, (2005 vierde druk ook leverbaar) 128 blz. vele afbeeldingen; verkeert in absolute nieuwstaat
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De kortbenige Jack Russel terriër en de Parson Jack Russel Terriër zijn twee rassen die veel op elkaar lijken. Beide zijn actief, onvermoeibaar en uiterst intelligent.

Hun enorme populariteit hebben ze deels te danken aan hun ongecompliceerde karakter, maar ook aan hun gezondheid en aansprekende, ongekunstelde uiterlijk.

Dit boek is een waardevolle informatiebron voor de (toekomstige) (Parson) Jack Russel Terriër-eigenaar.

De volgende onderwerpen komen ruim aan bod:

* aanschaf
* geschiedenis en rasstandaard
* karaktereigenschappen
* opvoeding en voorkomen van probleemgedrag
* zindelijkheidstraining
* algemene verzorging en ziekten
* voeding
* beweging en bezigheid
* werkcapaciteiten
* fokken
Recensie(s)
Twee vrijwel identieke rassen, die in de afgelopen jaren, ook in Nederland, zeer populair zijn geworden, worden in dit boek beschreven. Hun uiterlijk, formaat en temperament zijn de basis voor die populariteit. Beide uit Engeland afkomstige rassen werden recentelijk erkend en hebben een relatief korte historie. De Jack Russell Terrier is kortbenig; de Parson hoogbenig. Deze rasmonografie geeft prima informatie over aanschaf, verzorging, voeding, opvoeding, bezigheden en fokken. Geschikt voor zowel aspirant-kopers als bezitters van dit ras. Het boek start met een stukje historie en is geillustreerd met goede kleurenfoto's, die aansluiten bij de tekst. Ook de beide rasstandaards zijn afgedrukt. Een dergelijk boek zou nog toegankelijker worden met een namen- en zakenregister. Zeer storend is de foute spelling van de naam van het ras op de omslag: Russel in plaats van Russell. Inmiddels is de naam van de Parson Jack Russell Terrier op 1 juli 2001, bij de officiele erkenning van dit ras, gewijzigd in Parson Russell Terrier.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.88 100-2.000 gr. € 3.60 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 6.00 DPD € 6.10 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL-depôt € 5.75 DPD depôt € 5.00 Naar België pakket € 6.85 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.25

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

VERHOEF-VERHALLEN, ESTHER - (Parson) Jack Russel Terrier

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.