WEERHEIJM, TOM; - HONDERDUIT,

Schrijver:
Titel: HONDERDUIT,
Uitgever: Antwerpen , De Vries ,
Bijzonderheden: Paperback, 302pp. . ISBN 9789064812699.
Prijs: € 22,50
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Honderduit zou het levensverhaal van de twintigste - eeuwse vrouw genoemd kunnen worden. Een uiterst originele opzet ligt aan het boek ten grondlag: auteur Tom Weerheijm vroeg maar liefst honderd meisjes en vrouwen in Nederland naar hun persoonlijke geschiedenis, hun opvallendste karaktertrekken, hun levensvisie, hun momenten van geluk en verdriet, hun heden en verleden. Het boek vangt aan met een gesprek met de moeder van een meisje van een en eindigt met de geschiedenis van een vrouw van honderd. Door deze aanpak slaagt de auteur erin tot een boeiend overzicht te komen waarin niet alleen het leven van de vrouw in Nederland tot uitdrukking wordt gebracht, maar ook de belangrijkste maatschappelijke gebeurtenissen van deze eeuw. De vrouwen die Weerheijm sprak - afkomstig uit alle lagen van de bevolking - werden niet alleen door hem geinterviewd, maar ook door hem gefotografeerd. Op deze wijze ziet de lezer al bladerend een leven in woord en beeld ontstaan. Met HONDERDUIT richtte de auteur een imposant standbeeld op voor de vrouw van deze eeuw. Nieuw.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.