De Rynck Patrick - Rubenshuis. Het ongeschreven verhaal van De

Schrijver:
Titel: Rubenshuis. Het ongeschreven verhaal van De Vrienden en de collectie
Uitgever: , ,
Bijzonderheden: gebonden in linnen, .Formaat 28x22 cm , Pagina's 136 , nieuwstaat. + summary in Engilsh. ISBN 9789058266330.
Prijs: € 29,90
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Toen de oude woning van Rubens in 1946 zijn deuren opende voor het publiek, was het niet meer dan een leeg schrijn. De buitenkant van het huis was dan wel in zijn oude glorie hersteld, binnenin herinnerde niets aan de oude meester. Langzaam aan werd het interieur opgevuld met antieke meubelstukken, gebruiksvoorwerpen en een schitterende kunstverzameling die de 17e-eeuwse patriciersfeer tot leven wekken. De uitgebreide collectie kwam deels tot stand dankzij de financiele steun en bemiddeling van De Vrienden van het Rubenshuis die dit jaar hun 60-jarig bestaan vieren. Dit boek schetst voor het eerst de geschiedenis van De Vrienden van het Rubenshuis. Deze bijzondere vereniging streeft er al jaren naar de collectie van het museum te verrijken en de faam van Rubens te vergroten. Daarnaast wil het boek ook de prachtige collectie van het Rubenshuis in de kijken zetten. Van olieverfschetsen van Rubens tot schilderijen van zijn leerlingen, van een zeldzaam zelfportret tot handgeschreven brieven, het zijn maar enkele voorbeelden van de unieke stukken die in de actuele collectie te bewonderen zijn.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.