Voors, Barbara - Zusje van me

Schrijver:
Titel: Zusje van me
ISBN: 9789052266626
Taal: Nederlands
Uitgever: De Geus
Bijzonderheden: 1999, paperback, 317pp In deze psychologische 'relatiethriller' gaat het om de zeer op elkaar betrokken tweelingzussen Saskia en Klara.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
De tweeling Saskia en Klara deelt alles met elkaar. Tot de dag waarop Klara spoorloos verdwijnt. Tien jaar later vindt Saskia Klara's dagboeken. En een krantenknipsel, waarin een verband wordt gelegd tussen Klara's verdwijning en een dubbele moord op een man en een vrouw die zij goed kende. Saskia gaat op onderzoek uit om achter de ware toedracht te komen. Zal zij de raadsels rond Klara's verdwijning weten te ontrafelen?
Recensie(s)
In deze psychologische 'relatiethriller' gaat het om de zeer op elkaar betrokken tweelingzussen Saskia en Klara. Na een verstikkende relatie met haar vriendin Desiree verdwijnt Klara plotseling. Pleegde zij zelfmoord? En wie vermoorde Desiree en haar vriend? Op een ogenschijnlijk vredig schereneiland voor de Zweedse oostkust hervinden de zussen elkaar en ontrafelt zich langzaam en dramatisch een kluwen van vluchtmechanismen en levensleugens. Het spannende en intense verhaal van de Zweeds-Nederlandse auteur (1967) speelt zowel in Nederland als in Zweden. Zoals de personages in de roman op zoek zijn naar vastigheid, veiligheid en vriendschap is ook Voors nu en dan op zoek naar de juiste vorm, constructie en lading van haar verhaal. Een psychologische roman met bijna therapeutische aspecten, waarin de fenomenen 'zusterschap' en 'gespletenheid' een grote plaats innemen. In Zweden verschenen van Voors nog drie romans, een reisverhaal over Tanzania en een kinderboek. Deze in Zweden zeer succesvolle roman gaat vooral in de tweede helft onder de huid! Goede vertaling.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Voors, Barbara - Zusje van me

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.