Turow, Scott - DE BESCHULDIGING

Schrijver:
Titel: DE BESCHULDIGING
ISBN: 90 245 1423 1
Taal: Nederlands
Uitgever: Luitingh, 334 pag. 1993
Bijzonderheden: dikke pb. goede staat, porto opengev. E 3,00
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
DE BESCHULDIGING - Scott Turow Thriller

Uitg. Luitingh, 224 pag. 1993 (paperback) in goede staat
Prijs E 3,00 + porto E 3,00 incl. verzending, goed verpakt

Beschrijving
Scott Turow is medefirmant van een advocatenkantoor in Chicago. Met zijn twee bestsellers De aanklager en Het bewijs is hij de grondlegger geweest van thrillers die spelen in de juridische wereld. De beschuldiging is zijn meesterproef.

De achtergrond: Kindle County, waar sombere wolken zich samenpakken en de waarheid zelden simpel is. Vermist: Bert Kamin, een begaafde, grillige en zeer strijdlustige vennoot van Gage & Griswell, een van de meest vooraanstaande advocatenkantoren in Kindle County.
Ook vermist: Ruim vijf miljoen doller uit een fonds voor schadeclaims tegen Transnational Airlines, de grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld en de belangrijkste cliënt van het kantoor.
De speurder: Advocaat McCormack A. Mack Malloy, ex-politieman, bijna afgeschreven. Zijn opdracht is duidelijk: zoek Bert en vind het geld. Discreet, maar snel. Macks speurtocht voert hem naar de donkerste spelonken van het advocatenkantoor, waar de vennoten angstvallig hun positie verdedigen. Hij waagt zich in een Russische sauna, waar hij op het spoor komt van de mysterieuze Kam Roberts. En al spoedig stuit hij op de afzichtelijke Pigeyes, zijn vroegere maat bij de politie.... èn op een koud lijk.
Toch heeft Mack ook zo zijn eigen geheimen en gaandeweg weet hij dat in dit wereldje onschuldige slachtoffers niet bestaan.

Turow gaat nog altijd op kop (NRC Handelsblad)
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Turow, Scott - DE BESCHULDIGING

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Korma

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Korma
  • Na uw bestelling ontvangen u en Korma een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Korma vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Korma kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.