Duret, Theodore - Histoire des Peintres Impressionistes.

Schrijver:
Titel: Histoire des Peintres Impressionistes.
Taal: Frans
Uitgever: Paris. H. Floury, 1906. 209 +4 pp. halfleather, back restored
Bijzonderheden: bevat diverse originele gravures, etsen etc van de meest beroemde Franse Impressionisten. Het boek is zeldzaam omdat het meestal wordt beroofd van de originele etsen.
Prijs: € 7 500,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Bevat onder meer een ets van Pisarro, een ets van Sisley, Een eau-forte van P.M. Roy, twee eau-fortes van Renoir, een eau-forte van Cezanne, een gekleurde eau-forte Guillaumin met Zaanse molens,

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de wassende maan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met de wassende maan
  • Na uw bestelling ontvangen u en de wassende maan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de wassende maan vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • de wassende maan kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.