Kop, H.J.E. (Hans) van der - Nog maar 18 maanden, arme sodemiet

Schrijver:
Titel: Nog maar 18 maanden, arme sodemieter. Aantekeningen en herinneringen willekeurig opgetekend over zijn verblijf in Nederlands Nieuw-Guinea 1955-1956.
Taal: Nederlands
Uitgever: De Nieuwe Haagsche, Voorburg
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2001, 175 blz. Met foto's en kaarten. Gesigneerd met opdracht door de schrijver. Klein vouwtje in de rechteronderhoek van de voorkaft en de eerste 50 blz.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Hans van der Kop (1923-2004) beschrijft de 'term' die hij als stafofficier van de Marine Luchtvaart Dienst doorbracht in Nieuw-Guinea in 1955/56. Het autobiografische verslag van Van der Kop, commandeur vlieger bd en auteur van diverse publicaties over de militaire luchtvaart, is chronologisch-thematisch van opzet. De auteur neemt de lezer op anekdotische wijze mee naar de tijd waarin Irian Jaya nog Nederlands Nieuw-Guinea heette. Zijn verslag geeft een treffende beschrijving van de organisatie van en de sfeer bij de Koninklijke Marine op Nieuw-Guinea: van de onderlinge rivaliteit tot en met het drankgebruik op de Hollandiase Jachtclub. Het boek is gelardeerd met goed gekozen zwart-witfoto's, veelal uit Van der Kops privé-archief.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.