Martini, Steve - DE AFREKENING - Een Paul Madriani-thriller

Schrijver:
Titel: DE AFREKENING - Een Paul Madriani-thriller
ISBN: 90 225 4337 4
Taal: Nederlands
Uitgever: De Boekerij, 2005, 416 pag.
Bijzonderheden: pb. zeer goed, porto E 3,00
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
DE AFREKENING - Steve Martini - Thriller
Op zoek naar de waarheid balanceert advocaat Paul Madriani op de grens van het toelaatbare.

Over het boek
Twee kogels, keurig naast elkaar in het voorhoofd: de moord op de bloedmooie directrice van een softwarebedrijf móét wel het werk van een huurmoordenaar zijn. En alles wijst erop dat de militair Emiliano Ruiz de dader is. De zwijgzame verdachte weigert echter alle medewerking en dat maakt de klus er voor zijn advocaat Paul Madriani niet gemakkelijker op. De jurist komt voor nog veel meer raadsels te staan. Waarom is er een gat van zeven jaar in Ruiz' militaire cv? Aan welk geheim en kennelijk omstreden computerprogramma werkte het bedrijf van de vermoorde vrouw? En door wie wordt Madriani tegengewerkt als hij de handel en wandel van het slachtoffer onder de loep neemt? Madriani's zoektocht leidt hem naar steeds hogere kringen en brengt hem diep in de problemen. Nog nooit was het achterhalen van de waarheid zo verstrekkend. En zo gevaarlijk...

Beoordeling: 4 sterren
(VN Detective & Thrillergids 2006)
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Korma

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Korma
  • Na uw bestelling ontvangen u en Korma een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Korma vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Korma kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.