CAMPERT, REMCO. - Vele kleintjes. Tot zoens. - Graag gedaan. -

Schrijver:
Titel: Vele kleintjes. Tot zoens. - Graag gedaan. - Eetlezen. - Het bijzettafeltje.
ISBN: 9789023434016
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij, Amsterdam
Bijzonderheden: 1994; 439 pag.; gebonden met stofomslag.
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Remco Campert schreef al voor kranten en weekbladen toen een column nog een cursiefje heette. De actualiteit vormde vaak de aanleiding voor het schrijven, maar de verleiding om commentator of polemist te worden heeft hij altijd weerstaan. Zijn oordelen en meningen, nauwelijks onderdrukte woede- of lachbuien, stileerde hij tot een verhaal.

In Vele kleintjes zijn de verhalenbundels Tot zoens, Eetlezen, Graaggedaan en Het bijzettafeltje bij elkaar gebracht.

'Als Remco Campert een lichtvoetig schrijver is, dan is dat niet bij gebrek aan ernst, maar uit afkeer van zwaarwichtigheid. Hij schrijft liever niet dan een woord te veel, en dat is niet alleen een kwestie van stijl. Hij houdt zich ,aan de zelf waargenomen eigenaardigheden van mensen en dingen, en aan de zelf gevoelde emoties. Nadrukkelijk onthoudt hij zich van een gebruik van woorden dat de schijn wekt verder of dieper te gaan dan de schrijver zelf; die beperking vloeit rechtstreeks voort uit de ernst waarmee hij zijn stiel beoefent.

'Zo schept Campert afstand van de zelfverzekerde clichés waarmee iedereen dagelijks wordt bestookt, maar hij onderscheidt er zich ook mee van schrijvers die vooral door hun bovenpersoonlijke allure ernstig worden genomen.' Aad Nuis in de Volkskrant.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.