Natter, Bert - BEGEERTE HEEFT ONS AANGERAAKT - Selexyz debuutpr

Schrijver:
Titel: BEGEERTE HEEFT ONS AANGERAAKT - Selexyz debuutprijs 2008
ISBN: 9789060 058558
Taal: Nederlands
Uitgever: Bezige Bij/Thomas Rap 8e dr. 2010
Bijzonderheden: Pb. NIEUWSTAAT, porto E 2,50
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bij de vuurwerkramp in Enschede verliest Lucas Hunthgburth zijn beste vriend. Alleen zijn werk als conservator Oude Muziekinstrumenten brengt hem enige verlichting in de periode van duisternis die daarop volgt.
Door een telefoontje van iemand die hem een zeldzaam zeventiende-eeuws klavecimbel wil laten zien, belandt de bijna veertigjarige Hunthgburth op een zekere dag in een klein Gronings gehucht. Daar trekt een stoet merkwaardige dorpsbewoners aan hem voorbij, bezoekt hij een plattelandskermis, is hij getuige van een bizarre begrafenis en zit hij aan bij een diner dat volledig uit de hand loopt.
Maar vooral maakt Hunthgburth in het dorpje kennis met een uiterst begaafde en begeerlijke klaveciniste, die de wonderbaarlijkste muziek maakt die hij ooit heeft gehoord. Een verzengende liefde bloeit op.

'Sinds Heere Heeresma's Han de Wit gaat in ontwikkelingshulp ben ik in de Nederlandse letteren niet zo'n fantastisch gevoel voor humor tegengekomen. Gortdroog. En loodzwaar leunend op de peilloze triestheid van het alledaags bestaan.'
Ivo Weyel, 'Logboek van een lezer' in Esquire
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Natter, Bert - BEGEERTE HEEFT ONS AANGERAAKT - Selexyz debuutprijs 2008

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Korma

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Korma
  • Na uw bestelling ontvangen u en Korma een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Korma vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Korma kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.