Steven Lamberts, Ger Lugtenberg - Opstellen voor Opstelten en a

Schrijver:
Titel: Opstellen voor Opstelten en alle andere Rotterdammers, Erasmus Universiteit van Rotterdam
ISBN: 9789080684133
Taal: Nederlands
Uitgever: Erasmus Universiteit Rotterdam
Bijzonderheden: 2008,1e druk,182 pp,gebonden,foto's,nieuw
Prijs: € 19,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bijna vijftig wetenschappers uit alle faculteiten hebben in de vorm van een opstel dan wel interview hun professionele verbondenheid met Rotterdam beschreven. Dat levert een gevarieerd palet aan inzichten en uitkijkjes op over uiteenlopende aspecten, ontwikkelingen en mogelijkheden van de stad en haar inwoners. Individuele en institutionele dwarsverbanden tussen universiteit en stad worden in deze bundel zichtbaar, vaak met Opstelten als de stimulerende en bindende factor.

Als iemand de afgelopen jaren de universiteit en haar expertise bij de stad, haar vraagstukken en haar potenties heeft betrokken is het wel burgemeester Ivo Opstelten. Tijdens zijn ambtsperiode zijn de bordjes verhangen: van Rotterdam werkstad naar Rotterdam kennisstad. De burgemeester heeft nadrukkelijk op dit stedelijk beleid ingezet, ter verbetering van het sociale klimaat in de stad en ter verhoging van de aantrekkingskracht van Rotterdam als vestigingsplaats voor potentials uit de hele wereld. Deze stedelijke ambitie én de universitaire ambitie (stadsuniversiteit van internationale allure) vallen samen. Bovendien blijkt Rotterdam een prima academische werkplaats waarvan niet alleen de stad en stedelingen beter maar ook de wetenschap wijzer wordt.

De bundel is gelardeerd met foto's van de favoriete locaties in Rotterdam van de auteurs.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Steven Lamberts, Ger Lugtenberg - Opstellen voor Opstelten en alle andere Rotterdammers, Erasmus Universiteit van Rotterdam

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekhandel Snoek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boekhandel Snoek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhandel Snoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhandel Snoek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekhandel Snoek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.