Engelen Wil van - Ik draag geen masker

Schrijver:
Titel: Ik draag geen masker
Taal: Nederlands
Uitgever: Gopher Publishes
Bijzonderheden: Hardcover in zeer goede staat
Prijs: € 8,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Paperback
Nederlands
Auteur: Wil Engelen & Jitske Kingma
225 pagina's
Alle productspecificaties
Productbeschrijving
Wil Engelen was nog geen vier jaar oud toen een ernstig brandongeval met carnaval zijn gezicht beschadigde en voor de rest van zijn leven een stempel op zijn bestaan drukte. In dit boek vertelt Wil, hoe hij al die tijd geworsteld heeft om zichzelf te accepteren. Hij beschrijft de lichamelijke en geestelijke gevolgen van zijn handicap. Heel lang heeft hij de rol van slachtoffer gespeeld en alles wat hem overkwam aan zijn littekens toegeschreven. Maar uiteindelijk heeft hij ook een andere kant kunnen zien: hij is er geestelijk door gegroeid en heeft geleerd mensen open tegemoet te treden. Heel mooi zijn de gedichten die in dit boek zijn opgenomen. Ze komen rechtstreeks uit zijn ziel en beschrijven op bijzondere en persoonlijke wijze, wat er in hem omgaat. Engelen geeft in het boek een aantal tips voor mensen die met brandwondenslachtoffers omgaan en heeft ook overheid en bedrijfsleven het nodige te zeggen. Tevens kunnen mensen lezen, hoe ze brandwonden kunnen voorkomen.
Het is een warm, wijs en open boek geworden, herkenbaar voor de
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ab antiquarimaat

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.