Therese Legierse, Kristof Reulens, Emmy Vandersmissen Ann Gielen,

Schrijver:
Titel: Luciano Fabro. From Contratto Socialle to Colonna di Genk. His sixteen puplicly commisioned public sculptures,
Uitgever: BE, MER.paperkunsthalle, 2012
Bijzonderheden: Hardback, 165x217mm, 64 pages, English/ Dutch (NL) edition. ISBN 9789490693626.
Prijs: € 22,50
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Luciano Fabro (1936-2007) realiseerde tussen 1990 en 2007 zestien kunstwerken in opdracht. Het boek en bijhorende dvd zoomt in op het leven en werk van de Italiaanse kunstenaar, met specifiek aandacht voor de realisaties in opdracht en in het bijzonder zijn laatste realisatie La colonna di Genk. La colonna di Genk illustreert treffend het denk- en creatieproces van Fabro. De documentaire toont, naast biografische fragmenten en the making of, ook de feestelijke inhuldiging van La colonna op 1 mei 2008 op het nieuwe Stadsplein van Genk, tien maanden na de dood van Fabro. Vijf jaar na zijn overlijden documenteren de vzw de Nieuwe Opdrachtgevers en de stad Genk de kunstenaar en het totstandkomingproces van het kunstwerk aan de hand van een boek en een dvd met documentaire. Als bijlage bevat het boek een DVD, waarin het verhaal van Luciano Fabro zelf verweven wordt met het realisatietraject van La Colonna di Genk.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Therese Legierse, Kristof Reulens, Emmy Vandersmissen Ann Gielen, - Luciano Fabro. From Contratto Socialle to Colonna di Genk. His sixteen puplicly commisioned public sculptures,

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.