Maaike Koning - Aan de Overkant

Schrijver:
Titel: Aan de Overkant
ISBN: 9879081959001
Taal: Nederlands
Uitgever: Maaike Koning
Bijzonderheden: Nieuw op voorraad nu van 29,50 voor 20 euro
Beschikbaar: 8 exemplaren
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In haar boek ?Aan de overkant? schetst fotograaf Maaike Koning een bijzonder tijdsbeeld van Amsterdam-Noord. De afgelopen jaren maakte zij voor haar fotoboek vele portretten van oude en nieuwe Noordelingen en foto?s van typerende plekken in Amsterdam-Noord. ?Aan de overkant? ligt vanaf 20 oktober in de boekhandel, aldus een persbericht.Het bericht vervolgt:Maaike Koning fotografeerde voor haar boek bewoners van verschillende generaties, vaak in memorabele periodes in hun leven. In het boek staan onder meer portretten van vaders met hun pasgeboren kind, kleuters op hun eerste schooldag, allochtone studentes met hun Nederlandse lerares en diamanten echtparen. De journalisten Lorianne van Gelder en Jeroen Kleijne hebben voor ?Aan de overkant? een aantal geportretteerden geïnterviewd. Dit heeft geleid tot opvallende quotes en boeiende verhalen van echte Noorderlingen. Zo getuigt de dakloze ?Potje? van zijn liefde voor Noord. ?Ik ga hier alleen weg tussen zes planken of in een potje.? En vertelt Tijs de Vries (90) hoe hij zijn Martje (88) ontmoette bij de bijbelschool. ?Ze had altijd zulke mooie jurken aan. En nu zijn we gekreukelde kranten.? Mark (40) maakt een originele vergelijking: ?Het is net als Buckler drinken. Je moet het altijd uitleggen als je in Noord woont.?
Verder lezen

Historisch Centrum

Historisch Centrum uit Amsterdam

Logo Historisch Centrum

Kijk ook even op onze website http://www.hcan.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Maaike Koning - Aan de Overkant

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Historisch Centrum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Historisch Centrum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Historisch Centrum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Historisch Centrum vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Historisch Centrum kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.