Abdolah, Kader - De kraai

Schrijver:
Titel: De kraai
Uitgever: CPNB, 2011, 91 p., ISBN 9789059651234
Bijzonderheden: Gebonden. Uitgave t.g.v. Boekenweek 2011
Prijs: € 1,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

De Walvis

De Walvis uit Krimpen aan de Lek

Logo De Walvis

U kunt ook zoeken op o.a. de trefwoorden: Geschiedenis Rotterdam, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard + de afzonderlijke woonplaatsen. Kunst, Muziek, Rembrandt, Tuinieren *** Verzendkosten 2021 binnen Nederland: Pocket/dunne paperback/stripboek: € 3,84 ; Dikke paperback/gebonden boek, met track & trace (eventueel opengevouwen verzending): € 4,60 ; Boek te dik voor brievenbus, pakketpost: € 7,25 ***GEEN VERKOOP EN VERZENDING BUITEN NEDERLAND***Voor meer boeken kijk op mijn boekwinkeltje "Blotto"
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Abdolah, Kader - De kraai

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Walvis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Walvis
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Walvis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Walvis vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Walvis kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.