Kader Abdolah, Rutger Kopland, Sander de Kramer, Ingmar Heytze, Peter

Schrijver:
Titel: Alhambra Thuis; catalogus Alhambra festival. Cultureel evenement i.s.m. Soeterbeeck programma, Museum het Valkhof en Circus Colourful City.
ISBN: 9789090172576
Taal: Nederlands
Uitgever: Alhambra, 2003, 72 blz., softcover
Bijzonderheden: 20 x 21 cm., 145 gr., in staat van nieuw, onbeschreven, zonder leesvouwen
Prijs: € 5,95
Verzendkosten: € 3,64 (binnen Nederland)
Meer info:
Interviews met kunstenaars o.a yaquelin Abdala, Marjoleine Boonstra, Rene Brouns, Diederik Grootjans, Harmen de Hoop, Keiko Sato, Igor Sevcuk, Bert Sissingh, Nur Tarim, Marieke Vriend, Inette van Wijck en Lee Eun Young, Aboudramane, Willie Bester, Romouald Hazoume, Esko Mannikko, Moke, Mohammed El Morabet en Santiago Rodriguez Olazabal.

ALHAMBRA (2003)

Samen met Museum Het Valkhof organiseerde Circus Colourful City van 6 tot en met 14 september het Alhambrafestival. Ook het Alhambra paleizencomplex in Granada is een toonbeeld van een vruchtbaar samengaan van oosterse en westerse kunstvormen. Deze bron van inspiratie heeft kunstenaars, muzikanten en artiesten verleid tot een act met het thema ?thuis?. Highlights: expositie twintig internationale kunstenaars, een fotowand van Nijmeegse scholieren en drie revue-avonden. Het Museum trekt met zijn spraakmakend gebouw en bijzondere collecties duizenden bezoekers tot ver buiten Nijmegen.
Verder lezen

scaldis uit Westvoorne

Logo scaldis

Geen extra kosten voor verpakking of envelop; u betaalt uitsluitend de portokosten volgens tarief 2020 van Post.nl, waarbij de zending AAN HUIS bezorgd wordt. Dus geen zogenaamde besparing op de verzendkosten, of ogenschijnlijk lagere verzendkosten, waarbij u uiteindelijk 5 of 10 km moet gaan rijden naar het dichtstbij zijnde depot of parcelshop om het boek op te halen en waar u pas achter komt als het te laat is.
Voor Belgie geldt een ander tarief, namelijk 6,70 per DPD ook aan huis bezorgd. Voor Duitsland 7,75 per DPD, ook aan huis bezorgd.
ALTIJD foto van het boek in het juiste formaat (geen afbeelding als een scheef onscherp postzegeltje op een tafel die 10x zo groot is) met duidelijke en systematische omschrijving van de details en de conditie. Minpunten worden altijd vermeld en nooit verzwegen. U krijgt wat u ziet en u krijgt wat u leest; nooit onaangename verrassingen achteraf.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kader Abdolah, Rutger Kopland, Sander de Kramer, Ingmar Heytze, Peter Rietbergen (essays / gedichten ) - Alhambra Thuis; catalogus Alhambra festival. Cultureel evenement i.s.m. Soeterbeeck programma, Museum het Valkhof en Circus Colourful City.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij scaldis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met scaldis
  • Na uw bestelling ontvangen u en scaldis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van scaldis vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • scaldis kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.