boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Dyer, Dr. Wayne - Mijn ziel, mijn zaligheid

Schrijver:
Titel: Mijn ziel, mijn zaligheid
ISBN: 9789022982327
Taal: Nederlands
Uitgever: A.W. Bruna uitgevers (Utrecht),
Bijzonderheden: 1995, 313 blz., paperback, goede staat 2de druk, In dit werk benadrukt hij dat de goddelijke, kosmische energie de mens wil leiden om verlichte mens te worden.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dr. Wayne Dyer heeft wereldwijd zijn naam gevestigd als de psychotherapeut met de heldere inzichten, de begrijpelijke woordkeus en de praktische, effectieve adviezen.

In Mijn ziel, mijn zaligheid combineert dr. Wayne Dyer de psychologische inzichten uit zijn bekendste werk, Niet morgen, maar nu, met de praktische en uitvoerbare aanwijzingen uit Lessen in levenskunst. Bovendien laat hij je zien hoe je op elke gewenst moment kunt profiteren van je eigen inspiratie.

Dr. Dyer introduceert een drie-stappenplan om een geïnspireerde levenshouding te ontwikkelen, als alternatief voor de beperkingen van een op jezelf gerichte houding. Hij toont:
Hoe je de behoefte om steeds meer te bezitten om kunt zetten in het gevoel dat je een rijk mens bent;
Hoe je een negatief zelfbeeld van je af kunt zetten en het goddelijke in jezelf kunt ontdekken; en
Hoe je prestatie-en bezitsdwang uit je leven kunt bannen ten gunste van de overtuiging dat de ware bevrijding schuilt in het vermogen om los te laten.
Dit boek kan je helpen een rijker, gelukkiger en zinvoller leven te leiden.

Mijn ziel, mijn zaligheid is een boek van dr. Wayne Dyer, die met zijn wereldbestseller Niet morgen, maar nu het leven van miljoenen mensen ingrijpend veranderde.

Recensie(s)
De auteur is wereldberoemd geworden door bestsellers als 'Niet morgen, maar nu' en 'Eerst geloven, dan zien'. Hij is een ervaren psychotherapeut, die zich heeft toegelegd op het schrijven van boeken. In dit nieuwe werk benadrukt hij dat de goddelijke, kosmische energie de mens wil leiden om verlichte mens te worden. Dat bereik je door je ego te doden, afstand te nemen van allerlei begeerten en verlangens, en door de ontdekking dat zelfbewust zijn de basis vormt van je ik. God kennen is 'een ervaring op het cellulaire niveau van de persoonlijke ervaring', een geloof dat geen religieuze diensten of een heilig boek nodig heeft. Het boek staat bol van allerlei zaken die je moet doen, afleren of aanleren. Al met al een typisch New-Age-boek, dat de mens richt op zijn spirituele, hogere zelf. Toptien-boek.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dyer, Dr. Wayne - Mijn ziel, mijn zaligheid