Mentzel, Vincent (fotografie) & Friso Endt (tekst) - Foto Vince

Schrijver:
Titel: Foto Vincent Mentzel.
ISBN: 9022845524
Taal: Nederlands
Uitgever: Weesp, Uitgeverij de Haan/NRC Handelsblad, (1984). 29,5x21,5 cm. Pb. 151 pp.; fotoboek, met portrett...
Bijzonderheden: Softcover m. flappen, genaaid, 152p. In goede staat. 712gr.
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
. 29,5x21,5 cm. Pb. 152 pp.; fotoboek, met portretten
Vincent Mentzel, staf-fotograaf van het NRC/Handelsblad, is een internationaal geprezen en gewaardeerd vakman. Zijn collega Friso Endt, redacteur bij dezelfde krant, kenner van zijn werk en schrijvend reisgezel op zijn (vaak buitenlandse) reportage-reizen, geeft vanaf (3 pp.) een levendige beschrijving van Mentzel's leven en bewogen carriere als foto-journalist. Daarbij belicht hij zijn ervaringen, opvattingen en werkwijzen, waardoor zijn werk een reeks onderscheidingen verwierf. Ongeveer 150 zwart-wit foto's, de meeste op royaal formaat en alle in functionele opmaak, geven een duidelijk, boeiend beeld van Mentzel's visie op bekende binnen- en buitenlandse politici, leden van het koninklijk Huis, kunstenaars en hoogwaardigheidsbekleders. Zijn fotoreportages frapperen ook door een gevoelige kijk op velerlei mensen en hun schrijnende omstandigheden. De onderschriften zijn summier; de voorstellingen spreken op zich al een duidelijke taal. De uitgave is, zonder overdaad, goed verzorgd en vormt een tijdsdocument van bijzondere waarde.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mentzel, Vincent (fotografie) & Friso Endt (tekst) - Foto Vincent Mentzel.

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.