Slee, Carry - Rik en Roosje

Schrijver:
Titel: Rik en Roosje
Taal: Nederlands
Uitgever: Prometeus
Bijzonderheden: 2001, 57 pp,
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Vroeger vertelde ik verhaaltjes aan mijn poppen en mijn knuffels. Later werd ik schrijfster. Ik schreef de verhaaltjes op die ik voor het slapengaan aan mijn dochters vertelde. Ze speelden zich af in de kleuterwereld, omda Nadja en Masja toen ook kleuters waren. Het werd mijn eerste boek.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Slee, Carry - Rik en Roosje

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij FraMar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met FraMar
  • Na uw bestelling ontvangen u en FraMar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van FraMar vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • FraMar kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.