alther, lisa - andere vrouwen

Schrijver:
Titel: andere vrouwen
ISBN: 9789025456610
Taal: Nederlands
Uitgever: pandora .
Bijzonderheden: 1995,pocket, Het wisselend perspectief van Caroline en Hannah geeft een aardig beeld van de relatie tussen psychologe en cliënte en geeft het moeizame proces weer van een vrouw die zichzelf leert accepteren.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Caroline Kelly heeft alles geprobeert: huwelijk, kinderen en echtelijke trouw, activisme, feminisme en God; sex, werk, alcohol, drugs en echte liefde. Allemaal aardig voor een tijdje, maar op den duur onbevredigend. Steeds weer gaapt de leegte, en deze keer zwarter dan ooit: het enige dat er nu nog op zit is...therapie. Andere Vrouwen is het geestige en gevoelige relaas van Carolines therapie, met alle valkuilen en ontgoochelingen, lichtpuntjes en inzichten die erbij horen. We zien hoe Carolines aanvankelijke vijandigheid tegenover haar therapeute plaats maakt voor genegenheid en vertrouwen.
Recensie(s)
Deze roman is het verslag van een depressie en de worsteling van een vrouw om daaroverheen te komen. Caroline, 35 jaar, verpleegster, gescheiden, moeder van twee kinderen, heeft een moeizaam verlopende verhouding met een collega-verpleegster. Haar ouders waren altijd zo druk met liefdadigheid bezig dat ze geen oog hadden voor de behoeften van hun eigen dochter. Sindsdien heeft Caroline steeds veel moeite gedaan om aardig gevonden te worden, maar haar relaties zijn steeds stukgelopen. Dit, plus het feit dat ze de ellende van de hele wereld op haar schouders torst en ze haar lesbisch-zijn nog niet helemaal heeft aanvaard, heeft bij haar gevoelens van verlating, schuld en angst opgewekt. Ze gaat in therapie bij Hannah, een vrouw van middelbare leeftijd, succesvol psychologe, die ook het een en ander in haar leven te verduren heeft gehad. Het wisselend perspectief van Caroline en Hannah geeft een aardig beeld van de relatie tussen psychologe en cliënte en geeft het moeizame proces weer van een vrouw die zichzelf leert accepteren.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

alther, lisa - andere vrouwen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.