Williams, T. - De brandende man

Schrijver:
Titel: De brandende man
ISBN: 9789024554539
Taal: Nederlands
Uitgever: Luitingh
Bijzonderheden: 2005, gebonden, 96 pp; niet gelezen
Prijs: € 1,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De hoofdpersoon is Breda, een jong meisje van het Meervolk en haar stiefvader, Heer Sulis van de Nabbanai die de Hoge Burcht bewonen. In herinneringen vertelt zij over haar geliefde, een soldaat genaamd Tellarin, over haar moeder en hoe zij haar stiefvader ontmoette en over de heks Valada. Zij verhaalt over de vreemde gebeurtenissen in de Hoge Burcht en de zoektocht van haar stiefvader naar de Brandende Man die het antwoord kan geven op zijn vraag, een vraag waar geen antwoord op mogelijk is. De zoektocht naar dit antwoord heeft haar stiefvader zijn ballingschap opgeleverd en een prijs op zijn hoofd. Het hele verhaal is intrigerend en de koel- en duisterheid waarin het zich afspeelt, zijn bijna tastbaar. Los te lezen van de reeks 'Heugenis, smart en het sterrenzwaard'; het verhaal speelt zich lang voor die periode af. Een kwart van het boek bestaat uit het eerste hoofdstuk uit Williams nieuwste roman, 'Schaduwmars'. Op de omslag een kleine wazige afbeelding van een centaur met pijl en boog tegen een bruine achtergrond. Eerder verschenen in 'Legenden : nieuwe verhalen van de meesters van de fantasy' (1999)
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Williams, T. - De brandende man

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Nachtpost

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Nachtpost
  • Na uw bestelling ontvangen u en Nachtpost een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Nachtpost vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Nachtpost kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.