Christien Mouw - Schemering

Schrijver:
Titel: Schemering
ISBN: 9073304784
Taal: Nederlands
Uitgever: Bonneville
Bijzonderheden: 2001 - paperback als nieuw Verhalen van herderin
Prijs: € 9,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als ik het een dag zonder mijn schaapjes moet stellen, is het net of ik die dag geen ontbijt heb gekregen, zegt Cristine Dubbeldam. Christine is geboren in Nieuw-Guinea en belandde als 8-jarige in Zoutelande. Ze werd onderwijzeres in Elspeet en ontmoette Cos die het herderen op de Elspeter heide al 33 jaar deed. Ze huwde Cos en toen hij heupproblemen kreeg, nam Christine het hoeden van de schaapjes op de Elspeter heide als enige herderin in Nederland over. Omdat ze zoveel vragen kreeg over haar werk met haar beestjes in de natuur, besloot ze om een jaar lang haar gevoelens en ervaringen als herderin op te schrijven.
Verder lezen

lowieke uit Lunteren

Zie ons nieuwe mailadres: info.veluwenaar@gmail.com

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Christien Mouw - Schemering

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij lowieke

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met lowieke
  • Na uw bestelling ontvangen u en lowieke een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van lowieke vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • lowieke kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.