Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Stewart, F. Mustard - Erfgenaam van de zee / druk 1

Schrijver:
Titel: Erfgenaam van de zee / druk 1
ISBN: 9789041006165
Taal: Nederlands
Uitgever: Reemst, Van
Bijzonderheden: 1998, Gebonden; Afgeschreven bibliotheekboek
Prijs: € 3,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In 1851 monstert Justin Savage aan als scheepsjongen op een klipper naar China. Hij is de onwettige zoon van één van New Yorks grootste reders en heeft er geen idee van dat zijn jaloerse oudere halfbroer Sylvaner hem tijdens zijn eerste zeereis wil vermoorden.

Justin overleeft de aanslag, mede door de knappe domineesdochter Samantha Aspinal, waar hij onmiddellijk verliefd op wordt.
Op een dag wordt het schip aangevallen door piraten. Justin wordt gevangengenomen door Madame Ching, een legendarische vrouwelijke kaper, die hem meeneemt naar China als haar slaaf.

Enkele jaren later trouwt Justin met haar en wordt zelf piraat. Vooral de vloot van zijn verradelijke halfbroer Sylvaner moet het ontgelden. Want Justin weet inmiddels dat die zijn moord heeft beraamd en zijn erfenis heeft gestolen.

Aan de vooravond van de Taiping-opstand vertrekt Justin naar Engeland met de opdracht de militaire talenten van de Britse 'barbaren' te bestuderen. Daar ontmoet hij zijn jeugdliefde Samantha. Het wordt een heerlijke tijd. Tot Sylvaner arriveert, uit op wraak en vastbesloten Justin te zien hangen voor landverraad en piraterij.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stewart, F. Mustard - Erfgenaam van de zee / druk 1