Yvette van Caldenbor - A Collection. /Made in the U.S.A.

Schrijver:
Titel: A Collection. /Made in the U.S.A.
Taal: Engels
Uitgever: Rotterdam, Caldic Collection z.j.
Bijzonderheden: hardcover 98pp in zeer goede staat, fraaie foto's en bijzonder deskundige tekst, schaars boek
Prijs: € 24,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De Caldic Collectie bestaat voornamelijk uit kunstvoorwerpen uit de 20e eeuw (schilderijen, beelden, collages en fotografie) en is gedurende de laatste veertig jaar opgebouwd door Joop van Caldenborgh. Voor een deel zijn de beelden nu nog ondergebracht in de particuliere beeldentuin van de familie Van Caldenborgh op het landgoed Clingenbosch in Wassenaar. Hieronder bevinden zich kunstwerken van onder anderen Carel Visser, Sol LeWitt, Petra Morenzi, Antony Gormley en Panamarenko.

De overzichtstentoonstelling ‘I promise to love you ter gelegenheid van het veertigjarig bestaan van de Caldic Collectie toonde in de Kunsthal Rotterdam NL een selectie van ruim tachtig schilderijen, foto’s, installaties en beelden die sinds 2000 was aangekocht. Hieronder werken van Ai Weiwei, Louise Bourgeois, Damien Hirst, Sam Taylor-Wood, Anselm Kiefer, Yayoi Kusama, Ernesto Neto, James Turrell en Robert Zandvliet.

De Caldic Collectie wordt ondergebracht in het Museum Voorlinden in Wassenaar NL dat in 2016 wordt geopend in Wassenaar NL. Hiermee wordt onderdak geboden aan de collectie van moderne en hedendaagse kunst, die in de afgelopen 50 jaar met grote toewijding in de breedte en de diepte is verzameld. De collectie bevat werk van Nederlandse en internationale kunstenaars, variërend van jong talent tot gevestigde namen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Yvette van Caldenbor - A Collection. /Made in the U.S.A.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.