Vondel, Joost van - Volledige Werken van Joost van den Vondel (

Schrijver:
Titel: Volledige Werken van Joost van den Vondel (deel I & II) - bezorgd en toegelicht door Hendr. C. Differee (assistent aan de Universiteits-Bibliotheek en Conservator van het Vondel-museum te Amsterdam)
Taal: Nederlands
Uitgever: De Nederlandse Boekhandel - Antwerpen
Bijzonderheden: geen jrt, 1e druk, resp. 714 en 960 pp, gebonden, hardcover, deel 1 voorplat "losjes", deel 2 schutbladen en titelblad gevouwen, redelijke exemplaren
Prijs: € 29,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Boek geheel compleet- Ja
Staat van de band- matig resp redelijk
Bladzijdes los- nee
Bladzijdes gescheurd/aangevreten- nee
Roestvlekken- nee
In tekst geschreven-nee

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vondel, Joost van - Volledige Werken van Joost van den Vondel (deel I & II) - bezorgd en toegelicht door Hendr. C. Differee (assistent aan de Universiteits-Bibliotheek en Conservator van het Vondel-museum te Amsterdam) Vondel, Joost van - Volledige Werken van Joost van den Vondel (deel I & II) - bezorgd en toegelicht door Hendr. C. Differee (assistent aan de Universiteits-Bibliotheek en Conservator van het Vondel-museum te Amsterdam) Vondel, Joost van - Volledige Werken van Joost van den Vondel (deel I & II) - bezorgd en toegelicht door Hendr. C. Differee (assistent aan de Universiteits-Bibliotheek en Conservator van het Vondel-museum te Amsterdam) Vondel, Joost van - Volledige Werken van Joost van den Vondel (deel I & II) - bezorgd en toegelicht door Hendr. C. Differee (assistent aan de Universiteits-Bibliotheek en Conservator van het Vondel-museum te Amsterdam) Vondel, Joost van - Volledige Werken van Joost van den Vondel (deel I & II) - bezorgd en toegelicht door Hendr. C. Differee (assistent aan de Universiteits-Bibliotheek en Conservator van het Vondel-museum te Amsterdam)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij AntiekBooks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met AntiekBooks
  • Na uw bestelling ontvangen u en AntiekBooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van AntiekBooks vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • AntiekBooks kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.