Jorritsma, Jorrit - Het Enneagram / druk 1 / karaktertypologie

Schrijver:
Titel: Het Enneagram / druk 1 / karaktertypologie en zelfontplooiing
ISBN: 9789055990306
Taal: Nederlands
Uitgever: Andromeda, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1996, paperback, in goede staat
Prijs: € 1,90 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Het Ennengram is een fantastisch instrument om veel van jezelf of van anderen te weten te komen. Het Enneagram telt 9 nummers op een cirkel die staan voor negen karaktertypen. De nummers hebben verbindingen met elkaar zodat bepaalde structuren te ontdekken zijn. Als eerste zal de lezer zijn eigen ennentype ontdekken. Door de onderlinge verbindingen van de typen zal men ook het enneatype leren kennen waar men onder stress of in ontspanning naar toe gaat. Ieder mens heeft meerdere enneatypen tot zijn of haar beschikking. Die overstap naar een onder type toe gaat vaak ongemerkt. Als we ons bewust zijn van die stap kunnen we tevens teren om daar ook mee om te gaan. Zodoende kunnen we beter met spanning om gaan en leren we hoe we meer kunnen genieten. Als men het enneagram eenmaal kent is het makkelijker om reacties van anderen te begrijpen en leren we vrienden en kennissen beter kennen. Het enneagram biedt tevens de mogelijkheid om dieper in onszelf te kijken. Het houdt ons een spiegel voor van ons ware 'ik'.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.