Taghon, Peter - Ardennen 44-45 . Hitlers ultime blitzkrieg

Schrijver:
Titel: Ardennen 44-45 . Hitlers ultime blitzkrieg
ISBN: 9789020925272
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo
Bijzonderheden: 1995, 2e dr., 224 pp., hardcover. NIEUWSTAAT
Prijs: € 17,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Absolute nieuwstaat.

Peter Taghon publiceerde reeds eerder 'Mei 1940' (a.i. 90-17-27-5). In deze uitgave geeft hij een boeiend overzicht van de gebeurtenissen rond de operatie 'Wacht am Rhein', beter bekend als het Ardennenoffensief of het Von Rundstedoffensief, eind 1944. Aan de hand van duidelijke overzichtskaarten, talloze vaak unieke zwart-witfoto's (uit Amerikaanse en Duitse oorlogsarchieven) en heldere teksten geeft de auteur een uitstekende chronologische beschrijving van de plannen en de acties aan Duitse en geallieerde zijde. Aparte hoofdstukken zijn gewijd aan de beslissende gevechten rond La Gleize-Stoumont, Sankt Vith en Bastogne. Ook schenkt de auteur aandacht aan de inzet van de speciale Duitse troepen tijdens deze operatie, het belang van het Amerikaanse luchtoverwicht en de tragische gevolgen van de hevige gevechtgen voor de civiele bevolking in dit oorlogsgebied. Een prima oorlogsdocument voor een groot publiek.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan B-post tarieven. Betaling met paypal is mogelijk. Afhalen van boeken in overleg. Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Taghon, Peter - Ardennen 44-45 . Hitlers ultime blitzkrieg

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.