Weber, Ben - Mijn broer Gino en ik. Het tragische levensverhaal

Schrijver:
Titel: Mijn broer Gino en ik. Het tragische levensverhaal van Gino Weber.
Taal: Nederlands
Uitgever: Weber, Enschede (eigen beheer)
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2008, 104 blz. Met foto's. Gesigneerd met opdracht door de schrijver.
Prijs: € 9,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Over Gino Weber (1969-2003), voetballer bij FC Twente en later Heracles.

Dat borderline in eerste instantie een moeilijk te herkennen ziekte is, blijkt eens te meer uit dit boek, waarin de auteur in alle openheid schrijft over het turbulente leven van zijn jongere broer Gino. Deze broer overleed op 33-jarige leeftijd, indirect aan de gevolgen van borderline, die pas tegen het einde werd vastgesteld. De jongen, die als veelbelovend voetbaltalent zelfs in het nationale jeugdelftal mocht spelen, veranderde onverwacht van gedrag: alcohol, drugs, medicijnen misbruik, inbraken, eindeloze leugens, de gevangenis - hij werd een wrak. Zijn vroege dood aan een overdosis van drank en medicijnen veroorzaakte behalve verdriet ook grote opluchting bij zijn familie. Uit Gino's gedichten, opgenomen in dit boek, blijkt de machteloosheid van de patiënt zelf.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.