Slogteren, Fred van - Joop

Schrijver:
Titel: Joop
Taal: Nederlands
Uitgever: Arko Sports Media, Nieuwegein
Bijzonderheden: Gebonden, 2005, 232 blz. Met foto's.
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Over de meest succesvolle Nederlandse wielrenner aller tijden : Joop Zoetemelk. Jaar voor jaar wordt zijn lange carrière tegen het licht gehouden met telkens een opsomming van de successen, een reactie van de renner, een terugblik van een of meer betrokkenen, wat er in zo'n jaar over hem werd geschreven en uitspraken van hem. De auteur probeert hiermee de halve waarheden en ingesleten vooroordelen, die over Zoetemelk bestaan, bij te stellen. De vele bijdragen van renners, journalisten en begeleiders uit die tijd geven een uitstekende kijk achter de persoon als introvert mens en gedreven coureur, waarmee zijn imago beslist wordt opgepoetst. Een boeiend overzicht dat wordt afgesloten met de samenstelling van alle ploegen, waarvoor hij heeft gereden.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Slogteren, Fred van - Joop

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.