Keulen, Mensje van - De schriften wachten . Oerboek

Schrijver:
Titel: De schriften wachten . Oerboek
ISBN: 9789045008776
Taal: Nederlands
Uitgever: Atlas
Bijzonderheden: 2008, 1e dr., 179 pp. gebonden in linnen band met stofomslag
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als nieuw.

Dit is het derde Oerboek van uitgeverij Atlas. Een Oerboek is volgens Sander Bax, die een essay over Van Keulen voor dit boek schreef, de kiem van een oeuvre. Soms is het een manuscript dat nooit is gepubliceerd, maar waaruit andere werken of elementen daarvan zijn te herleiden. Bij Van Keulen (1946) waren het drie schriftjes; twee met nooit gepubliceerde verhalen en een met een verhaal dat in 1969 in Hollands Maandblad is verschenen. Deze drie verhalen, aangevuld met haar debuutroman 'Bleekers zomer' vormen dit oerboek. De verhalen blijken duidelijk vingeroefeningen voor 'Bleekers zomer'. In een persoonlijk relaas, 'De schriften wachten', reconstrueert Van Keulen de ontstaansgeschiedenis van de verhalen. Ze verbaast zich erover, schaamt zich er soms bijna voor, maar ziet ook wel het aardige ervan in. Van Keulen heeft ook altijd veel getekend. Het boekje is geillustreerd met veel foto's van boekomslagen, pagina's manuscript en voorbeelden van het tekentalent van Van Keulen. Het is gebonden en heeft een stofomslag met een foto van de drie schriftjes.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan
B-post tarieven.

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Keulen, Mensje van - De schriften wachten . Oerboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.